BECKERINTIE 1 AS 2, 58 m²

TYYLIKÄS 58 m² ASUNTO: 2 h, avok, kph, s ja upea piha

Myytävät asunnot Helsinki

Kun haluat samalla kertaa kaikki Helsingin keskustan palvelut ja rauhaisan oikean omakotitalon elämän, niin tämä yhdistelmä on silloin juuri sinulle. Voit nauttia elämästäsi jopa ilman vaatteita! Ehkä yksi pääkaupunkiseudun ainutlaatuisimmista pihoista!

Yrityskiinteistön katolle rakennettu paritalo, jossa 58 m²:n asunto: 2 h, avok, kph, s ja oma piha.  Pulpettikatto saa aikaan loftmaiset avarat tilat isoilla ikkunoilla, joista kuulaina kesäpäivinä pääset olohuoneesta suoraan kattoterassille.

TÄLLAINEN MAHDOLLISUUS TULEE VAIN KERRAN ELÄMÄSSÄ!

Kohde sijaitsee vain 12 km:n etäisyydellä Helsingin keskustasta ja 15 minuutin etäisyydellä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kaikki palvelut kävelymatkan päässä (500 m), kuten juna-asema, bussipysäkit, kaupat, ravintolat, koulut, terveyskeskus, apteekki, parturi, harrastuspaikat, kuten kuntosali, hevosmaneesi, talvella hiihtoladut ja kesällä juoksu- ja pyöräreitit suoraan kotiovelta.

UPEA, AINUTLAATUINEN JA OMALLA NURMIPIHALLA VARUSTETTU KOTI!

Asunto 2, 58 m², osakkeet 871-950, hinta 249 000 €
Katso kuvat

Autotallit 3 kpl, 50 m², osakkeet 951-980, hinta 60 000 € (20 000 €/kpl)

Katso sijainti kartalta

TERVETULOA TUTUSTUMAAN! Odotamme jo sitä hetkeä, kun kävelet portaat ylös ja avautuva näkymä seisauttaa! Katso kohteen esittelyvideo!

Jätä soittopyyntö:

    Jätä yhteydenottopyyntö:

    OTA YHTEYTTÄ

    Voit jättää myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella

      ELÄMÄN LAATUA TÄYNNÄ ARJEN KOKEMUKSIA! TEE HYVÄ PÄÄTÖS!