OLISIKO TÄMÄ JUURI SINUN KOHTEESI?

YRITTÄJÄN UNELMA – MONIPUOLISIKSI TOIMITILOIKSI MUKAUTUVA TILAKOKONAISUUS – SIJOITTAJAN INVESTOINTIMAHDOLLISUUS

Toimistotilaa Neuvottelutilaa Monitoimistotilaa

Kenelle kohde sopii? Tutustu ja tule paikan päälle katsomaan!

Jätä soittopyyntö:

  Jätä yhteydenottopyyntö:

  OTA YHTEYTTÄ

  KENELLE?

  Toimiva kokonaisuus lähellä palveluja ja mahdollisuus muunnella tiloja omiin tarpeisiin. Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia kohteen käyttöön on lukuisia. Toimitilat sopivat erilaisiin tarpeisiin: toimistotilat, varastotilat, pienteollisuustilat, tuotantotilat, myymälätilat, näyttelytilat, showroom-tilat, liiketilat, hallitilat, monitoimistotilat, jne.

  Voit yhdistää työn ja kotielämän parhaat puolet ainutlaatuisessa Kaarelanpuiston ympäristössä. Esimerkiksi asumiseen kohde sopii monenlaisissa elämäntilanteissa oleville:

  LAPSIPERHE:
  Suorat näkymät isoista ikkunoista keittiöstä ja olohuoneesta omalle pihalle, jossa lapset leikkivät. Tee vaikka oma uima-allas ja/tai trampoliini omalle pihallesi. Oma viherpiha, palvelut lähellä, luonto lähellä – kaikki mitä lapsiperhe voi toivoa!

  ELÄMÄSTÄ NAUTTIJAT, VAPAA-AIKAA ARVOSTAVAT:
  Miltä tuntuisi järjestää isot grillijuhlat ja/tai pitkät illanistujaiset ystävien kanssa aina auringon laskuun? Upea oma piha, rauhaisa sijainti, tyylikkäät sisätilat, hyvät pohjaratkaisut sekä toimiva sijainti lähellä palveluja ja lähellä luontoa.

  YRITTÄJÄPERHE/-PARISKUNTA:
  Rauhallinen yrittäjän asunto, jossa kiire väistyy vääjäämättä hyvän kirjan ja/tai viinilasin ääressä. Tyylikäs ja valoisa koti lähellä omaa toimistoa tai toimitilaa. Yhdistä kiireinen yrittäjän arki omaan unelmaan kompaktiksi kokonaisuudeksi.

  HYVINVOINTIPERHE/-PARISKUNTA:
  Luo oma puutarha! Ja kuntoiluparatiisikin on heti kotiovelta. Harjoittele omalla kattoterassilla tai nauti auringosta täysin vapaasti! Upea nurmipiha ja ulkoilumahdollisuudet lähimaastossa. Nauti kaupunkielämästä omakotimaisessa asumisessa.

  SINKULLE TAI PARISKUNNALLE:
  Suorat näkymät isoista ikkunoista keittiöstä ja olohuoneesta omalle pihalle, jossa katettua lisätilaa vaikkapa ”mökkifiilistelyyn” tai talvipuutarhaksi. Modernia asumista omassa kodissa. Valoisat ja tyylikkäät tilat, kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet lähellä.

  LOISTAVA SIJAINTI

  Kohde sijaitsee vain 12 km:n etäisyydellä Helsingin keskustasta ja 15 minuutin etäisyydellä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä (500 m): kuten juna-asema, bussipysäkit, kaupat, ravintolat, koulut, terveyskeskus, apteekki sekä parturi. Harrastusmahdollisuuksia löytyy paljon, kuten kuntosali, hevosmaneesi, talvella hiihtoladut ja kesällä juoksu- ja pyöräreitit – kaikki suoraan kotiovelta.

  Katso sijainti kartalta

  Tutustu kuvagalleriaan ja katso esittelyvideo!

  Jätä soittopyyntö:

   Jätä yhteydenottopyyntö:

   OTA YHTEYTTÄ

   Voit jättää myös yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella

    TULE ja IHASTU tähän ainutlaatuiseen kohteeseen!